‘Orvelte’ in 2019 in Zwiggelte: 21 t/m 25 augustus

De Zwiggelter Zangdagen

Mooie muziek, hard werken in een ongedwongen sfeer, een authentieke boerderij in een schitterende omgeving, lekker eten, een (beetje spannend) concertje en een roerend afscheid met of zonder pannenkoek: ziedaar de bestanddelen van de “Orvelter Zangdagen” zoals ze, onder  verschillende namen, in de zomers van 1992-2018 in Orvelte gehouden werden. Na 27 jaar staan de zangdagen ook in 2019 nog altijd onder de vertrouwde en bezielende leiding van André Cats. Enige verschil: de Zangdagen spelen zich dit jaar af in het nabijgelegen Zwiggelte.

Van bomen en bossen
Een thema dat weer de gebruikelijke variatie aan stijlen, componisten, periodes en herkomst zal opleveren! De verbinding met het thema wordt op diverse manieren gelegd: we zingen over een boom of een bos, over de dingen die in een bos plaatsvinden, de schepsels die er wonen, de weg die er doorheen voert, de emoties die bomen en/of bossen bij ons oproepen. Een aantal ‘All-Time Favourites’ (Au joli bois, Waldesnacht) zal zeker niet ontbreken. Naast Sermisy en Brahms ook nog Weelkes, Distler, Marenzio, Bach en vele anderen!

Verblijf
We werken, eten en slapen in De Zevenhof in Zwiggelte, een rustig dorp pal ten Noorden van Westerbork. De Zevenhof is een prachtige Saksische boerderij met karakter en geschiedenis, gelegen in een (hoe toepasselijk!) bosrijke omgeving

Er is een keuze tussen 1- en 2-persoonskamers; ook bestaat er de mogelijkheid, tegen het ‘basistarief’ in een slaapzaal (6 pers.) of op een zelfgekozen locatie te verblijven.

De tarieven:
Basistarief            € 395 pp
2-pers. kamer      € 495 pp
1-pers. kamer      € 570 pp

Meld je aan met onderstaand formulier. Vergeet niet je keuze voor ‘verblijf’ aan te passen, die staat standaard op ‘Basis’!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.