Nieuw Groninger Bachkoor, uitgesteld project 2020: motetten! (nog onzeker)

Dit project is begonnen, maar helaas onderbroken door het Coronavirus. Nieuwe data voor de rest van de repetities en de concerten worden vastgesteld, zodra er weer zicht is op meer mogelijkheden.

In 2011 ging het NGB van start met een programma, bestaande uit 4 motetten en 4 Preludium/Fuga-paren uit het Wohltemperierte Klavier. Na het succes van deze uitvoeringen werd er ieder jaar een programma met werken voor koor en orkest gedaan, met als terugkerend element de uitvoeringen van de Johannes Passion, inmiddels 4 keer! Negen jaar na dato worden de eerst uitgevoerde werken weer opgepakt. Wederom staan drie dubbelkorige motetten: (Komm, Jesu, komm, Der Geist hilft en Singet dem Herrn) en het vijfstemmige motet Jesu, meine Freude op het programma.

Repetities (wordt aangepast)

16 februari (proefdag)
15 maart
18-19 april

16 mei (17 mei reservedag)
6-7 juni

Concerten (wordt aangepast)

Weekend van 12-13-14 juni

Kosten

Het basistarief voor deelname bedraagt € 125. Kan je wat meer dragen? Dan ben je welkom om dit te verhogen naar € 150. Wil je graag meedoen, maar zit je te krap bij kas? Dan is het voor jou mogelijk, voor € 100 toch mee te doen. Twijfel je of denk je, ik wil die muziek eerst eens ‘proeven’? Meld je dan aan voor de proefdag. Die kost € 25, bij definitieve aanmelding wordt dit uiteraard in mindering gebracht op je bijdrage.

Aanmelden is nog mogelijk

Heb je belangstelling? Meld je dan aan met onderstaand formulier

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.