Zwiggelter Zangdagen 12 t/m 16 augustus 2020 gaan door: nu aanmelden!

Na ruim 25 jaar Borckerhof in Orvelte zijn de zangdagen vorig jaar voor het eerst gehouden in het nabijgelegen Zwiggelte in ‘De Zevenhof’. Deze ervaring was zodanig positief dat we ervoor gekozen hebben, dit experiment nog eens te herhalen en daarmee wellicht een nieuwe traditie te starten. De formule blijft ongewijzigd: vijf dagen hard werken aan mooie muziek rondom een thema. Als voorlopige werktitel hanteren we ‘Zoete vruchten: genot of vergif?’ Het thema derhalve: fruit!


Zoals altijd bekijken we het thema breed: gewoon zingen over vruchten, maar ook over de letterlijke, figuurlijke, poëtische of bijbelse bijproducten: druiven – wijn, appel – zondeval en wat de creatieve geest nog meer bedenkt. ‘Vrucht van uw schoot’, ‘verboden vruchten’, ook termen waar zeker muziek in zit. Van o.a. de volgende componisten zal er werk worden gezongen: Byrd, Morales, Schütz, Lechner.

Hieronder de tarieven en het aanmeldingsformulier.

Vanwege de Corona-situatie zijn er voor verblijf slechts 2 opties: 1 persoon per kamer, of zelf een overnachting elders regelen. Dat kan thuis zijn of in een nabijgelegen accomodatie.
Voor de geschiedenis en meer algemene info over de Orvelter/Zwiggelter Zangdagen, klik hier

Basistarief € 395 (verblijf thuis of elders)
1-persoonskamer € 570
uitz: 2 deelnemers uit 1 gezin/huishouden: € 495 pp

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.